Scoala de Vara 2015

26
August
2015

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE PSIHANALIZĂ

anunță organizarea

ȘCOLII DE VARĂ DE PSIHANALIZĂ, A 9-A EDIȚIE

26 – 30 august

Constanța, Hotel Sport

cu tema

INTERPRETAREA – CORP ȘI LIMBAJ

Lectori vor fi următorii psihanaliști:

BOGDAN SEBASTIAN CUC

DANIELA IRIMIA

DANIELA LUCA

RODICA MATEI

GIANINA MICU

BRÎNDUȘA ORĂȘANU

SIMONA TRIFU

Programul va include prezentări teoretico-clinice în plen, grupuri clinice, supervizări de grup și individuale, ateliere de psihanaliză și cultură.

Evenimentul va fi acreditat din partea Colegiului Psihologilor și din partea Colegiului Medicilor din România.

Sunt invitați să participe: psihologi, medici, psihoterapeuti aflati în formare, masteranzi, studenți interesați de teoria, practica, tehnica psihanalizei și psihoterapiei psihanalitice.

Taxa de participare este de 300 lei pana la 15 iulie 2015 și, în limita locurilor disponibile, 350 lei după această dată. În taxa de participare sunt incluse: mapa de lucru, Revista Română de Psihanaliză (nr. 2 din 2014, nr. 1/2015), cofee-break-urile, precum și cina festivă din seara zilei de sâmbătă, 29 august. Taxa de participare se achită în contul:

Societatea Română de Psihanaliză

Cont IBAN: RO92 RNCB 0077050252860001
CIF 9310129, Banca: BCR, Sucursala Colentina

Pentru înscrieri, info organizare și detalii legate de cazare și pentru detaliile cu privire la alte ediții ale Școlii de Vară de Psihanaliză, puteți accesa site-ul Școlii (http://scoaladevara.srdp.ro) și site-ul Societății Române de Psihanaliză (www.srdp.ro).

Formularul de înscriere și OP-ul cu achitarea taxei de participare se vor trimite la adresele email: scoaladevara@srdp.ro ; rodi_matei@yahoo.com

Contact:

e-mail: scoaladevara@srdp.ro ; rodi_matei@yahoo.com tel. 0723348284 

Persoana de contact: Rodica Matei


Obiective Turistice Bucuresti

Palatul Parlamentului (Casa Poporului)

Clădirea Palatului Parlamentului măsoară 270 m pe 240 m, 86 m înălțime, și 92 m sub pământ. Are 9 nivele la suprafață și alte 9 subterane. Constructia, ale carei lucrari au demarat în iulie 1984, este structurata pe 6 niveluri si împartita în 21 de corpuri. Ea cuprinde o uriasa împletitura de sculpturi monumentale, ipsoserii aurite, pardoseli decorative, tavane dantelate, brocarturi, tapiserii si covoare grele, toate într-un sir de saloane, galerii, sali fastuoase, holuri si sali de dimensiuni generoase, care se desprind sau se unesc simplu, coplesitor si armonios. Marmura de Ruschita îsi trimite reflexele din pardoseli, din coloane, din pereti si din plafoane.

Ateneul Roman

Ateneul Român este o sală de concerte din Bucuresti, situată pe Calea Victoriei, în Piața George Enescu. Clădirea, care este realizată într-o combinație de stil neoclasic cu stil eclectic, a fost construită între 1886 si 1888, după planurile arhitectului francez Albert Galleron.

Arcul de Triumf

Arcul de Triumf este un monument dedicat unificării tuturor teritoriilor româneşti si se impune la loc de cinste printre monumentele care consfinţesc participarea României la primul război mondial de partea Aliaţilor, la finalul căruia toate teritoriile locuite de Români s-au găsit pentru prima dată reunite la un loc.

Revista SRDP

SRDP

Scoala de Vara SRDP