Editia 2022

Comitetul stiintific al Conferintei SRP: Anatoli Eduard Reghintovschi Coordonator eveniment Simona Reghintovschi Membru Gabriela Romaneț Membru     Lectori Marilia Aisenstein Daniela Andronache Bogdan Sebastian Cuc Andreas Hamburger Ilany Kogan Daniela Luca Brîndușa Orășanu Anatol Reghintovschi Vera Șandor Vamik Volkan

FORMULARUL DE INSCRIERE POATE FI DESCARCAT AICI. Pentru informatii despre TAXE va rugam dati click aici.

Taxa de participare este de 500 lei pentru intregul eveniment si 200 lei pentru activitatile unei zile. Taxa de participare se achită în contul: Societatea Română de Psihanaliză Cont IBAN: RO92 RNCB 0077 0502 5286 0001 CIF 9310129, Banca: BCR, Sucursala Colentina Pentru înscriere va rugam sa completati formularul (click pe denumire) si sa ni-l transmiteti pe adresa office@srdp.ro impreuna cu dovada plat...Read more

It appears you don't have a PDF plugin for this browser. No biggie... you can click here to download the PDF file.

Obiective Turistice Bucuresti

Palatul Parlamentului (Casa Poporului)

Clădirea Palatului Parlamentului măsoară 270 m pe 240 m, 86 m înălțime, și 92 m sub pământ. Are 9 nivele la suprafață și alte 9 subterane. Constructia, ale carei lucrari au demarat în iulie 1984, este structurata pe 6 niveluri si împartita în 21 de corpuri. Ea cuprinde o uriasa împletitura de sculpturi monumentale, ipsoserii aurite, pardoseli decorative, tavane dantelate, brocarturi, tapiserii si covoare grele, toate într-un sir de saloane, galerii, sali fastuoase, holuri si sali de dimensiuni generoase, care se desprind sau se unesc simplu, coplesitor si armonios. Marmura de Ruschita îsi trimite reflexele din pardoseli, din coloane, din pereti si din plafoane.

Ateneul Roman

Ateneul Român este o sală de concerte din Bucuresti, situată pe Calea Victoriei, în Piața George Enescu. Clădirea, care este realizată într-o combinație de stil neoclasic cu stil eclectic, a fost construită între 1886 si 1888, după planurile arhitectului francez Albert Galleron.

Arcul de Triumf

Arcul de Triumf este un monument dedicat unificării tuturor teritoriilor româneşti si se impune la loc de cinste printre monumentele care consfinţesc participarea României la primul război mondial de partea Aliaţilor, la finalul căruia toate teritoriile locuite de Români s-au găsit pentru prima dată reunite la un loc.

Revista SRDP

SRDP

Scoala de Vara SRDP